• אטליז שמחה
  • אטליז שמחה
  • אטליז שמחה
  • אטליז שמחה
  • אטליז שמחה

פירות ים

רוטב רוקפור לשרימפס

לכמות 350 גר' שרימפס לטגן שום בחמאה,
להוסיף קופסא של שמנת לבישול כ 50 גר' גבינת רוקפור, מעט פלפל שחור, אגוז מוסקט וטיפה יין לבן.
לערבב על אש נמוכה עד אשר כל הרכיבים מתאחדים.

  • איך מקלפים שרימפס?

    הכינו לכם קרש חיתוך, מספריים לבשר ומגבות נייר. קחו את השרימפס, וסובבו את הראש עד שיחתך והניחו בצד. עם מספרי החיתוך, עשו חיתוך לאורך עמוד השדרה מהראש עד הזנב. פתחו את השרימפ וקלפו את כל קליפתו יחד עם הזנב. קחו את השרימפ, והסירו עם היד את הוריד הכהה לאורך עמוד השדרה. תוכלו להשתמש בראשי השרימפים ובזנבות לציר דגים או מרק.