• אטליז שמחה
  • אטליז שמחה
  • אטליז שמחה
  • אטליז שמחה
  • אטליז שמחה

פסטה הונגרית

פסטה הונגרית

מצרכים:

* איטריות פסטה ארוכות ורחבות

*פרג טחון, אגוזי מלך קצוצים, קינמון, קקאו, סוכר

מבשלים את האיטריות לפי הוראות יצרן

שמים בקעריות כל אחד בנפרד את הפרג, האגוזים, הקינמון והקקאו ומוסיפים לכל קערית סוכר לפי מה שאוהבים

מערבבים עם הסוכר

מגישים על צלחת מנת איטריות וכל אחד מפזר עליהן מהקעריות לפי העדפה אישית

"הכי פשוט וטעים שיש!

טעים ברמות, תשאלו את ההונגרים"

מאת: Zimra Stern Keller