• אטליז שמחה
  • אטליז שמחה
  • אטליז שמחה
  • אטליז שמחה
  • אטליז שמחה

כרוב חמוץ ממולא

כרוב חמוץ ממולא

 כרוב חמוץ שלם
בשר טחון
אורז

מפרידים את עלי הכרוב. מכינים תערובת של בשר טחון ואורז (חצי בישול). מתבלים בקצת פלפל אבקת מרק ובהרט. מסדרים את עלי הכרוב הממולאים בסיר צמודים אחד לשני ומוסיפים מים חמים, כך שייכסו את עלי הכרוב. מזליפים מעט שמן במים, מביאים לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים את הלהבה למינימום למשך כ-3 שעות.

חשוב!
1. אלו האוהבים יותר חמוץ ניתו להוסיף ממי הכרוב החמוץ.
2. אין צורך להמליח יש מלח בכרוב עצמו.
3. בזמן גלגול העלים מומלץ לעשות זאת בתבנית רחבה בכדי שהנוזלים לא יישפכו על השיש.

  • כרוב ממולא

    אם ברצונכם להכין כרוב ממולא אבל העלים לא מתקלפים היטב, השרו את הכרוב במים חמים מאוד לכמה דקות ואז ניתן לקלף את העלים ללא כל קושי, למלא ולגלגל.