• אטליז שמחה
  • אטליז שמחה
  • אטליז שמחה
  • אטליז שמחה
  • אטליז שמחה

אורז עם בשר

אורז עם בשר

בצל גדול
אורז לבן
צנוברים
מלח, פלפל, בהרט, אגוז מוסקט

לטגן בצל קצוץ, כאשר הבצל זהוב להוסיף את הבשר ולהמשיך לטגן. כאשר הבשר מחליף את צבעו לתבל במלח, פלפל, אגוז מוסקט, בהרט. להמשיך ולטגן עד אשר אין יותר נוזלים במחבת.
כמויות האורז: ל700 גר' בשר – כוס וחצי עד שתי כוסות אורז.
לבשל את האורז, כאשר הוא מוכן, להוסיף את הבשר ולערבב. לטגן את הצנוברים בנפרד (להקפיד לא לשרוף אותם), להוסיף בזמן ההגשה.

  • בישול איטי לעוף

    מומלץ מאוד לבשל את העוף על טמפרטורה נמוכה ולבשל אותו בבישול "איטי" כדי שלא יישרף.