• אטליז שמחה
  • אטליז שמחה
  • אטליז שמחה
  • אטליז שמחה
  • אטליז שמחה

רוטב לספייריס 3

רוטב לספייריס 3

1 כוס רוטב הוי סין
1/2 כוס רוטב שזיפים או Duck Sauce 1/2
כוס רוטב סויה
1/4 כוס סוכר
3 כפיות שמן שומשום
אחת וחצי כפות שום כתוש (כמויות לשני קילו ספייריבס)

1. להרתיח שני ליטר מים בסיר ולבשל את הבשר במשך 20 דקות.
2. להוציא את הבשר ולייבש.
3. להפריד בין הצלעות ולהכניס לקערה.
4. לערבב את כל החומרים לרוטב.
5. לערבב עם הבשר.
6. להשרות מכוסה בטמפרטורת החדר לשלוש שעות, או במשך הלילה במקרר.
7. לבשל על גריל במשך 30 דקות, למרוח ולהפוך כל 5 דקות.

בתאבון!

  • באיזה עובי יש לצלות את הסטייקים?

    סטייקים צריכים להיות בעלי עובי שלא יעלה על 5 ס"מ, אך לא פחות מ-2 ס"מ. נתח עבה מדי יצרוך זמן צלייה ממושך ויתייבש ואילו נתח דק מדי עלול להשרף מהר ולהתייבש גם הוא.