• אטליז שמחה
  • אטליז שמחה
  • אטליז שמחה
  • אטליז שמחה
  • אטליז שמחה

גולש ציידים הונגרי

גולש ציידים הונגרי

2 ק"ג בשר טרי מיושן היטב (שריר הזרוע + שריר אחורי)
עצמות סינטה מעושנות
2 ק"ג תפו"א
חצי ק"ג בצל קצוץ
פפריקה אדומה (מתוקה + חריפה)
שפורפרות גולש (מקוריות מהונגריה)
גזר, סלרי (שורש לבן)
חצי ק"ג קמח (ליצור בצקיות)

קוצצים את הבצל ומטגנים. לאחר מכן מוסיפים את הבשר חתוך לקוביות קטנות, על אש גבוהה על מנת לסגור את הבשר. מוסיפים מים, פפריקה חריפה + מתוקה, שפופרת גולש הונגרי, מלח, פלפל שחור גרוס, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשלוש שעות. לאחר כשלוש שעות מוסיפים את הירקות (תפו"א, סלרי, גזר), מוסיפים עצמות סינטה מעושנות (הנ"ל מעושנות בעישון טבעי של עצי הדר באטליז). ממשיכים בישול כשעה נוספת ולבסוף מוסיפים את הבצקיות שהכנו מראש. להגיש בקערות עמוקות בתוספת לחם כפרי שחור וכוס יין טוקאי.

בתאבון!

  • השחמה של הבצל והבשר וגולאש?

    השחמה של הבצל והבשר בשמן זית בצורה יסודית. ניתן אפילו לקמח מעט את הבשר, דבר שיתרום לאטימה טובה יותר ולהסמכה של הרוטב.