• אטליז שמחה
  • אטליז שמחה
  • אטליז שמחה
  • אטליז שמחה
  • אטליז שמחה

[Copy of] עוף ממולא בסגנון הרי אוראל

[Copy of] עוף ממולא בסגנון הרי אוראל

 1/3 כוס שמן
2 בצלים גדולים קצוצים
5 כבדי עוף חתוכים לקוביות
50 גר' צנובר
250 גר' בשר טחון
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח, פלפל, כורכום, אגוז מוסקט, פפריקה חריפה, פפריקה מתוקה
2 ביצים קשות חתוכות לקוביות
2 ביצים טריות
2 כפות קמח מצה

מטגנים את הבצל הכבד והצנובר לפי הסדר הנ"ל. מערבבים את הכול עם שאר המצרכים וממלאים את העוף.
מורחים את העוף בשמן זית מלח, פלפל, פפריקה.
לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור ל-170 מעלות שעה מכוסה ו-20 דקות לא מכוסה.

  • הסרת ה"לכלוך" הצף במרק

    במקום להשתמש בכף, פשוט פיתחו חלבון ביצה לתוך המרק הרותח. החלבון סופח אליו את החלקיקים הצפים ושאריות העוף ולאחר מכן אפשר פשוט לסלק אותו עם כף.