• אטליז שמחה
  • אטליז שמחה
  • אטליז שמחה
  • אטליז שמחה
  • אטליז שמחה

שוק טלה

שוק טלה

מצרכים ; שוק טלה טרי

שמן זית

שום ,מלח ים,פלפל שחור גרוס,רוזמרין תימין,פלפל אנגלי טחון

אופן ההכנה;מורחים את השוק היטב מכל הכוונים מוסיפים את כל התבלינים.

מחממים תנור ל250 מעלות ,מניחים את השוק על נייר כסף רחב שוליים ומכניסים לתנור.

אופים בחום של 250 מעלות 15 דקות כאשר השוק לא מכוסה בנייר כסף לאחר מכן עוטפים את השוק היטב מנמיכים את החום ל 180 מעלות

ואופים עוד כ 45-50 דקות לכל קילוגרם שוק טלה.

ב-15 דקות האחרונות ניתן לפתוח שוב את נייר הכסף בכדי שהשוק יקבל השחמה יפה.