• אטליז שמחה
  • אטליז שמחה
  • אטליז שמחה
  • אטליז שמחה
  • אטליז שמחה

אווז

אווז

מצרכים; 2בצלים בינוניים

5 שוקיים אווז חצויים לשניים ונקיים משומן ( ניתן להשאיר את השומן )

שמן ,פפריקה מתוקה

מלח ,פלפל

יין אדום

כרוב חמוץ

שזיפים שחורים בלי גרעינים

אופן ההכנה : לטגן 2 בצלים לצבע זהוב.למרוח את השוקיים בשמן פפריקה פלפל שחור (אפשר להוסיף כל תבלין אחר לבשר ) ולטגן עם הבצלים.

כשהבשר משנה את צבעו  לסדר בסיר רחב להוסיף כמות לא גדולה של מים ,פפריקה מתוקה פלפל שחור ,מלח,יין אדום, לבשל עד אשר הבשר מוכן (ניתן לבדוק בעזרת מזלג אם הבשר רך דיו )

כעת יש להכניס את הסיר ללא מכסה לתנור לחום של כ 170 מעלות עד אשר מתקבל צבע אפוי יפה.

למי שמעוניין ניתן להכניס את הכרוב החמוץ והשזיפים לתוך הסיר בתחילת הבישול.