• אטליז שמחה
  • אטליז שמחה
  • אטליז שמחה
  • אטליז שמחה
  • אטליז שמחה

רוטב לספייריס 2

רוטב לספייריס 2

1 כוס רוטב הוי סין
1/2 כוס רוטב שזיפים או Duck Sauce 1/2
כוס רוטב סויה
1/4 כוס סוכר
3 כפיות שמן שומשום
אחת וחצי כפות שום כתוש (כמויות לשני קילו ספייריבס)

1. להרתיח שני ליטר מים בסיר ולבשל את הבשר במשך 20 דקות.
2. להוציא את הבשר ולייבש.
3. להפריד בין הצלעות ולהכניס לקערה.
4. לערבב את כל החומרים לרוטב.
5. לערבב עם הבשר.
6. להשרות מכוסה בטמפרטורת החדר לשלוש שעות, או במשך הלילה במקרר.
7. לבשל על גריל במשך 30 דקות, למרוח ולהפוך כל 5 דקות.

בתאבון!

  • האם צריך מרכך לטיבול הבשר הטרי?

    אין להשתמש במרככים לסוגיהם. המרככים גורמים לאיבוד מרקמו הטבעי של הבשר וגורמים למרקם מלאכותי מוזר. אם נשתמש בבשר הנכון לכל תבשיל, אין כלל צורך במרככים אלו.