• אטליז שמחה
  • אטליז שמחה
  • אטליז שמחה
  • אטליז שמחה
  • אטליז שמחה

רוטב לספייריס 1

רוטב לספייריס 1

1 כוס קטשופ
1 כף אבקת צ'ילי
3 כפות דבש
2 כפיות שום טחון 1
כף חומץ בן יין
1 כף ג'ינג'ר טחון או 1 כפית אבקת ג'ינג'ר
1/2 לימון

1. לשים אחד וחצי קילו ספריבס בתבנית אפייה. לאפות בתנור בחום 170 מעלות, במשך שעה וחצי.
2. להביא לרתיחה את כל החומרים לרוטב פרט ללימון.
3. להוסיף את מיץ הלימון.
4. לחתוך את הקליפה לרבעים ולהוסיף גם ולהביא לרתיחה.
5. לשפוך את השמן מהבשר.
6. למרוח צד אחד ברוטב, להפוך ולמרוח את הצד השני.
7. להחזיר לתנור ל-15 דקות, מדי פעם למרוח עם הרוטב.
8. להפוך, לאפות עוד 10 דקות תוך כדי מריחה מדי פעם.

בתאבון!

  • מרינאדה לבשר טרי

     כאשר אנו משרים את הבשר במרינאדה, אסור שהמרינאדה תכלול מלח אחרת הבשר יפריש החוצה את הנוזלים ויאבד מעסיסיותו.