• אטליז שמחה
  • אטליז שמחה
  • אטליז שמחה
  • אטליז שמחה
  • אטליז שמחה

אוסובוקו טלה (6 מנות)

אוסובוקו טלה (6 מנות)

 8 אוסובוקו טלה
2 בצלים
2 גזרים
כרישה אחת גדולה
סלרי
לימון שלם
טימין
יין לבן
קוביות עגבניות

להניח את האוסובוקו בתבנית ו"לסגור" בחום הכי גבוה עד אשר האוסובוקו מקבל צבע זהוב. (הסגירה היא ללא נוזלים בתבנית). לאחר הסגירה של האוסובוקו מוציאים את התבנית, מוסיפים את הירקות חתוכים באוםן גס, מוסיפים שום לפי הטעם קוביות עגבניות מלח פלפל וקצת טימין, מכסים את הבשר והירקות בשמן, יין לבן ומים עד גובה של שלושת רבעי התבנית, אופים בחום של 180 מעלות כ-3 שעות.

  • שמירה על בשר טרי 1?

    בשר טרי ניתן לשמור עד שלושה ימים במקרר. מומלץ מאוד לא לעטוף את הבשר.